Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTZTX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TBSXY.SI.07 -
Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia
TBSXZ.SI.07 - Browarnictwo i Słodownictwo, stacjonarne, I stopnia TTDXY.SI.07 - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TBSXY.SI.07
|
TBSXZ.SI.07
|
TTDXY.SI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXZ.NI.07
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
3
(18/19Z - ...) |
3
(16/17Z - ...) |
3
(15/16Z - ...) |
3
(15/16Z - ...) |
3
(15/16Z - ...) |
3
(15/16Z - ...) |
3
(15/16Z - ...) |