Technologia informacyjna T.1s.TEIN.SI.TTWTX.T
Reguły punktacji przedmiotu
TJBXY.SI.07 -
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TTDXY.SI.07 - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTWXY.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Towaroznawstwo, stacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TJBXY.SI.07
|
TTDXY.SI.07
|
TTWXY.SI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
3
(15/16Z - 15/16Z) |
3
(15/16Z - 15/16L) |
3
(14/15Z - ...) |
3
(15/16Z - ...) |