Chemia 2 R.CHM.CHEM2.SI.TTZTX
Reguły punktacji przedmiotu
TTDXY.SI.07 -
Dietetyka, stacjonarne, I stopnia
TTZDX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZTX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, stacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia TTZXZ.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTDXY.SI.07
|
TTZDX.SI.07
|
TTZTX.NI.07
|
TTZTX.SI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
TTZXZ.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
9
(12/13Z - ...) |
9
(07/08L - ...) |
9
(09/10L - ...) |
9
(09/10L - ...) |
9
(10/11Z - ...) |
9
(10/11L - ...) |
9
(14/15L - 14/15L) |