Chemia 2 R.CHM.CHEM2.SI.TTZDX
Reguły punktacji przedmiotu
TTZBX.SI.07 -
ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st.
TTZDX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Dietetyka ogólna, stacjonarne, I stopnia TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
| |||||
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TTZBX.SI.07
![]() |
TTZDX.SI.07
![]() |
TTZTX.NI.07
![]() |
TTZXY.SI.07
![]() |
---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
9
(09/10 - ...) |
9
(09/10 - 11/12L) 6 (12/13Z - ...) |
9
(08/09Z - ...) |
9
(10/11Z - ...) |