Chemia 2 R.CHM.CHEM2.SI.TTZBX
Reguły punktacji przedmiotu
TJBXY.SI.07 -
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TTZBX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Jakość i bezpieczeństwo żywności, stac., I st. TTZTX.NI.07 - ZAKOŃCZONY - Technologia żywności i żywienie człowieka, Technologia żywności, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TJBXY.SI.07
|
TTZBX.SI.07
|
TTZTX.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
9
(13/14L - 13/14L) |
9
(09/10 - ...) |
9
(09/10L - ...) |
9
(10/11Z - ...) |