Chemia 1 R.CHM.CHEM1.SI.TTWXX
Reguły punktacji przedmiotu
TJBXY.SI.07 -
Jakość i bezpieczeństwo żywności, stacjonarne I stopnia
TTDXY.SI.07 - Dietetyka, stacjonarne, I stopnia TTWXX.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Towaroznawstwo, Towaroznawstwo Żywności, stacjonarne, I stopnia TTWXY.SI.07 - ZAKOŃCZONY - Towaroznawstwo, stacjonarne, I stopnia TTZXY.NI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, niestacjonarne, I stopnia TTZXY.SI.07 - Technologia żywności i żywienie człowieka, stacjonarne, I stopnia |
W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.
Nazwa punktacji |
Wszystkie programy |
TJBXY.SI.07
|
TTDXY.SI.07
|
TTWXX.SI.07
|
TTWXY.SI.07
|
TTZXY.NI.07
|
TTZXY.SI.07
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) ECTS |
nie zdefiniowano |
8
(14/15Z - 14/15L) |
8
(12/13Z - ...) |
9
(08/09Z - 10/11Z) 8 (11/12Z - ...) |
9
(08/09Z - 10/11Z) 8 (11/12Z - ...) |
8
(08/09Z - ...) |
8
(14/15Z - ...) |