Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K05.SI.TTZCX
Semestr zimowy 2016/2017
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K05.SI.TTZCX | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2016/2017 (16/17Z)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 12 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.