Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX]
Semestr zimowy 2016/2017
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2016/2017 [16/17Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 23 |
Limit miejsc: | 30 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Nowicki |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.