Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T]
Semestr letni 2015/2016
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 11
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2015/2016 [15/16L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 11 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 14 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Bożena Stodolak |
Uwagi: |
Technologia Gastronomiczna (1) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.