Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CZYN9.NI.HZONX]
Semestr letni 2015/2016
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CZYN9.NI.HZONX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2015/2016 [15/16L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 20 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Nowicki |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.