Genetyka molekularna, a jakość produktów zwierzęcych [B.F2.GEM.SM.BBTSX]
Semestr zimowy 2015/2016
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Genetyka molekularna, a jakość produktów zwierzęcych [B.F2.GEM.SM.BBTSX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2015/2016 [15/16Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 9 |
Limit miejsc: | 35 |
Prowadzący: | Krzysztof Andres, Urszula Kaczor, Katarzyna Kirsz, Małgorzata Szczęsna |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.