Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) [T.BTZ.9ENZ3.NM.TTZXX]
Semestr zimowy 2014/2015
Ćwiczenia,
grupa nr 3
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) [T.BTZ.9ENZ3.NM.TTZXX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2014/2015 [14/15Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 23 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Prowadzący: | Bożena Stodolak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.