Żywienie człowieka i podstawy gastronomii [R.7s.ZCZ.SI.RROTX.T]
Semestr zimowy 2014/2015
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Żywienie człowieka i podstawy gastronomii [R.7s.ZCZ.SI.RROTX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2014/2015 [14/15Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 18 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Mirosław Pysz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.