Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX]
Semestr letni 2014/2015
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 9
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2014/2015 [14/15L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 9 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Łukasz Byczyński |
Uwagi: |
Przetwórstwo zbóż (6) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.