Mikrobiologia żywności [T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX]
Semestr letni 2014/2015
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 11
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Mikrobiologia żywności [T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2014/2015 [14/15L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 11 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 11 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Aleksandra Duda |
Uwagi: |
grupa warunkowa: specjalność: Technologia Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.