Standardy ekologiczne w przemyśle rolno-spożywczym [R.F2.SER.SM.ROSXX]
Semestr zimowy 2014/2015
Ćwiczenia audytoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Standardy ekologiczne w przemyśle rolno-spożywczym [R.F2.SER.SM.ROSXX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2014/2015 [14/15Z]
(zakończony)
Ćwiczenia audytoryjne [CWA], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 31 |
Limit miejsc: | 30 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Agnieszka Baran |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.