Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX]
semestr zimowy 2012/2013
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2012/2013 [12/13Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00
sala 335 Budynek Jubileuszowy jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 19 |
Limit miejsc: | 15 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Nowicki |
Uwagi: |
II połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.