Dobrostan świń-czynniki wpływające na jego poziom i kryteria oceny [H.HTC.972XX.SI.HZOHX]
Semestr zimowy 2011/2012
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Dobrostan świń-czynniki wpływające na jego poziom i kryteria oceny [H.HTC.972XX.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2011/2012 [11/12Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 18:30
sala 242 Budynek Jubileuszowy jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 58 |
Limit miejsc: | 60 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Nowicki |
Uwagi: |
druga połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.