Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw [T.SPO.9POW5.NI.TTZTX]
Semestr letni 2010/2011
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy VI. Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw [T.SPO.9POW5.NI.TTZTX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2010/2011 [10/11L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 69 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Piotr Gębczyński |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.