Bezpieczeństwo żywności pochodzenia wieprzowego [H.HTC.BZPW9.SM.HZOHX]
Semestr letni 2010/2011
Wykład,
grupa nr 2
Przedmiot: | Bezpieczeństwo żywności pochodzenia wieprzowego [H.HTC.BZPW9.SM.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2010/2011 [10/11L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 0 |
Limit miejsc: | 30 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Nowicki |
Uwagi: |
I mgr |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.