Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Semestr zimowy 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Zajęcia Semestr zimowy 2010/2011 (10/11Z) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: 15
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Czesław Klocek, Jacek Nowicki
Uwagi:

II połowa semestru

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.