Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX]
Semestr zimowy 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2010/2011 [10/11Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 23 |
Limit miejsc: | 15 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Czesław Klocek, Jacek Nowicki |
Uwagi: |
II połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.