Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX
Semestr zimowy 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.HTC.CDJM9.SI.HZOHX | |||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2010/2011 (10/11Z)
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 23 | |||
Limit miejsc: | 15 | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||
Prowadzący: | Czesław Klocek, Jacek Nowicki | |||
Uwagi: |
II połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.