Dobrostan świń-czynniki wpływające na jego poziom i kryteria oceny [H.HTC.972XX.SI.HZOHX]
Semestr zimowy 2010/2011
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Dobrostan świń-czynniki wpływające na jego poziom i kryteria oceny [H.HTC.972XX.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2010/2011 [10/11Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 39 |
Limit miejsc: | 60 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Jacek Nowicki |
Uwagi: |
II połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.