Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. [H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX]
Semestr zimowy 2010/2011
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. [H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2010/2011 [10/11Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | 15 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Ewa Gardzina-Mytar, Piotr Zapletal |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.