Podstawy przedsiębiorczości [T.3s.PPRZ.SM.TTDXZ.R]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Podstawy przedsiębiorczości [T.3s.PPRZ.SM.TTDXZ.R] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(w trakcie)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 12:45 - 15:00
sala 0.111 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 16 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||
Prowadzący: | Marcin Kopyra |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.