Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2022/2023 (22/23L)
(jeszcze nie rozpoczęty)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 0 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Egzamin | |||
Prowadzący: | Dorota Najgebauer-Lejko, Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Węsierska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.