Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T
Semestr letni 2022/2023
Wykład, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T
Zajęcia Semestr letni 2022/2023 (22/23L) (jeszcze nie rozpoczęty)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 0
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin
Prowadzący: Dorota Najgebauer-Lejko, Agnieszka Pluta-Kubica, Ewelina Węsierska
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.