Zarys toksykologii żywności [T.3s.ZTZY.NI.TTZTZ.T]
Semestr zimowy 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Zarys toksykologii żywności [T.3s.ZTZY.NI.TTZTZ.T] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/2023 [22/23Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15
sala 1.102 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 20:45
sala 1.102 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00
sala 1.102 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 13:30
sala 1.102 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30
sala 1.102 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Mariola Drozdowska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.