Technologia specjalizacyjna I H: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych [T.1s.TSP1.NM.TTZHZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna I H: Mikrobiologia przemysłów fermentacyjnych [T.1s.TSP1.NM.TTZHZ.T] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 13:15
sala 1.138 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 16:45
sala 1.138 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 12:30
sala 1.138 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:45 - 17:15
sala 1.138 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||
Prowadzący: | Małgorzata Makarewicz |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.