Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 4
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00
sala 1.134 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Łukasz Byczyński | ||||||||
Uwagi: |
Blok Specjalizacyjny J |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.