Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDXZ.T
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDXZ.T | |||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 11:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 26 | |||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||
Prowadzący: | Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.