Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności [T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności [T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T] | ||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45
sala 1.134 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:45 - 16:30
sala 1.134 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||
Prowadzący: | Bożena Stodolak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.