Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2021/2022 (21/22Z) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:30
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 16:00
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 17:30
sala 1.101
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 15
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Katarzyna Drzewowska
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.