Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce [H.ZBZ.TRPZ9.SI.HZOHZ]
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce [H.ZBZ.TRPZ9.SI.HZOHZ] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30
sala ZDALNE Budynek Jubileuszowy jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 19 |
Limit miejsc: | 30 |
Prowadzący: | Małgorzata Gumułka, Edyta Molik, Jacek Nowicki, Piotr Zapletal |
Uwagi: |
V sem. II poł. sem. |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.