Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce H.ZBZ.TRPZ9.SI.HZOHZ
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce H.ZBZ.TRPZ9.SI.HZOHZ
Zajęcia Semestr zimowy 2021/2022 (21/22Z) (zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:30
sala ZDALNE
Budynek Jubileuszowy jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 19
Limit miejsc: 30
Prowadzący: Małgorzata Gumułka, Edyta Molik, Jacek Nowicki, Piotr Zapletal
Uwagi:

V sem. II poł. sem.

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.