Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUZ
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUZ | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 16 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Prowadzący: | Michał Kmiecik, Anna Migdał, Sylwia Pałka | |||
Uwagi: |
BRZ II połowa semestru |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.