Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce H.1s.TRA.SM.HZOBZ
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Tradycyjne i regionalne produkty zwierzęce H.1s.TRA.SM.HZOBZ | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 29 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Prowadzący: | Małgorzata Gumułka, Edyta Molik, Jacek Nowicki, Piotr Zapletal |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.