Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka [H.6s.TPZ.SI.HZOPY] Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka [H.6s.TPZ.SI.HZOPY]
Zajęcia: Semestr letni 2020/2021 [20/21L] (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15
(sala nieznana)
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15
sala 122
Budynek Wydziału Leśnego jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Data i miejsceProwadzący
Liczba osób w grupie: 8
Limit miejsc: (brak danych)
Prowadzący: Michał Kmiecik
Uwagi:

15h zdalnie + 15h stacjonarnie (2/3 grupy)

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)