Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 5

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 5 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:00
sala 1.137
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-05-14 13:30 : 18:00 sala 1.137
Wydział Technologii Żywności
2021-05-21 13:30 : 18:00 sala 1.137
Wydział Technologii Żywności
2021-05-28 13:30 : 18:00 sala 1.137
Wydział Technologii Żywności
2021-06-04 13:30 : 18:00 sala 1.137
Wydział Technologii Żywności
2021-06-11 13:30 : 18:00 sala 1.137
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Marek Zdaniewicz
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.