Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw specjalizacyjny 3 Z: Physical chemistry of main food components T.F2a.S31.SM.TFTZZ.T
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw specjalizacyjny 3 Z: Physical chemistry of main food components T.F2a.S31.SM.TFTZZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45
sala 0.141
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-02-01 17:00 : 20:45 sala 0.141
Wydział Technologii Żywności
2021-02-08 17:00 : 20:45 sala 0.141
Wydział Technologii Żywności
2021-02-15 17:00 : 20:45 sala 0.141
Wydział Technologii Żywności
2021-02-22 17:00 : 20:45 sala 0.141
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 3
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Marcin Łukasiewicz
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.