Elektyw specjalizacyjny 1 C: Żywienie a zdrowie człowieka T.F3.ES11.SM.TTZCZ.T
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw specjalizacyjny 1 C: Żywienie a zdrowie człowieka T.F3.ES11.SM.TTZCZ.T | |||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 17:30
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | |||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||
Prowadzący: | Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.