Toksykologia żywności [T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Toksykologia żywności [T.6s.TOZY.SI.TTZCX.T] | ||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 15:30
sala 1.102 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | ||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||
Prowadzący: | Barbara Borczak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.