Żywienie człowieka [T.4s.ZYCZ.SI.TTZCZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Żywienie człowieka [T.4s.ZYCZ.SI.TTZCZ.T] | ||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 15:30
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Teresa Leszczyńska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.