Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności [T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności [T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 10 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Bożena Stodolak |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.