Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:30
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:45
sala 0.135
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-04-21 08:00 : 12:30 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2021-04-28 08:00 : 12:30 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2021-05-28 11:15 : 15:45 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-06-04 11:15 : 15:45 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
2021-06-11 11:15 : 15:45 sala 0.135
Wydział Technologii Żywności
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Mateusz Kucharek, Ireneusz Maciejaszek, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.