Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 4

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 4 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 18:30
sala 0.136
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:30 - 19:00
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-04-13 17:30 : 19:00 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2021-04-20 17:30 : 19:00 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2021-04-27 17:30 : 19:00 sala zdalne
Wydział Technologii Żywności
2021-05-25 16:15 : 18:30 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
2021-06-01 16:15 : 18:30 sala 0.136
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 10
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.