Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 4
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T | |||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2020/2021 (20/21L)
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 18:30
sala 0.136 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:30 - 19:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||
Prowadzący: | Grzegorz Fiutak, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.