Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Moduł kierunkowy 2: Praktyczne aspekty produkcji słodu T.F6.MK21.SI.TBSBY.T
Zajęcia Semestr letni 2020/2021 (20/21L) (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00
sala zdalne
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45
sala 0.137
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2021-05-25 08:00 : 11:45 sala 0.137
Wydział Technologii Żywności
2021-06-01 08:00 : 11:45 sala 0.137
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 7
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Marek Zdaniewicz
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.