Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa [H.1s.OBR.SM.HZOUZ]
Semestr letni 2019/2020
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 4
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa [H.1s.OBR.SM.HZOUZ] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/2020 [19/20L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 0 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Prowadzący: | Piotr Zapletal |
Uwagi: |
HiUZ GRUPY POŁĄCZONO |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.