Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DET9.NI.HZONY
Semestr letni 2019/2020
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DET9.NI.HZONY | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2019/2020 (19/20L)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 17 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Prowadzący: | Jacek Nowicki | |||
Uwagi: |
VI sem. |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.