Toksykologia żywności [T.5s.TOZY.NI.TTZTX.T]
Semestr zimowy 2019/2020
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Toksykologia żywności [T.5s.TOZY.NI.TTZTX.T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/2020 [19/20Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 0 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Barbara Borczak, Mariola Drozdowska |
Uwagi: |
likwidacja grupy z dniem 18.10.2019 (od III zjazdu) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.