Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DETE9.SI.HZOHY
Semestr zimowy 2019/2020
Ćwiczenia audytoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DETE9.SI.HZOHY
Zajęcia Semestr zimowy 2019/2020 (19/20Z) (zakończony)
Ćwiczenia audytoryjne (CWA), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
każdy poniedziałek, 11:15 - 12:00
sala 242
Budynek Jubileuszowy jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 24
Limit miejsc: 30
Prowadzący: Michał Marszałek, Jacek Nowicki
Uwagi:

V sem.

Do listy studentów mają dostęp koordynatorzy przedmiotu, uczestnicy oraz prowadzący grup. Jesteś uczestnikiem, zatem masz dostęp.

wyślij wiadomość do studentów tej grupy (przez USOSmail)

Lista jest pusta
Nazwisko Imiona Stan
Lista jest pusta
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.