Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DETE9.SI.HZOHY
Semestr zimowy 2019/2020
Wykład, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych H.ZHT.DETE9.SI.HZOHY
Zajęcia Semestr zimowy 2019/2020 (19/20Z) (w trakcie)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
każdy poniedziałek, 8:00 - 8:45
sala 334
Budynek Jubileuszowy jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań:
2019-11-18 08:00 : 08:45 sala 334
Budynek Jubileuszowy
2019-11-25 08:00 : 08:45 sala 334
Budynek Jubileuszowy
2019-12-02 08:00 : 08:45 sala 334
Budynek Jubileuszowy
2019-12-09 08:00 : 08:45 sala 334
Budynek Jubileuszowy
2019-12-16 08:00 : 08:45 sala 334
Budynek Jubileuszowy
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 24
Limit miejsc: 30
Prowadzący: Jacek Nowicki
Uwagi:

V sem.

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.