Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.ZHT.DETE9.SI.HZOHY]
Semestr zimowy 2019/2020
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Czynniki determinujące jakość mięsa i wyrobów wieprzowych [H.ZHT.DETE9.SI.HZOHY] | ||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/2020 [19/20Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 24 | ||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 30 | ||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Jacek Nowicki | ||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
V sem. |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.